Selçuk Geçer dolar sahiplerini uyardı: Bu tarihi beklemeyen büyük zarar edecek

Selçuk Geçer dolar sahiplerini uyardı: Bu tarihi beklemeyen büyük zarar edecek
Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar tahminleri ile dikkat çekmeye devam ederken doların gidişatına yönelik son dakika yorumlarında bulundu. İşte tüm detaylar haberimizde.

Ekonomik nedenlerden dolayı 2023 yılında da alım gücünü etkileyen dolarda ilerlemeler vatandaşın takipte kalmasına neden oldu. Dolar tahminleri her bir yerden devam ederken ekonomist Selçuk Gezer de dikkat çarpıcı yorumlarda bulundu. Dolarda beklenen tahminler neler? Tüm detaylar haberimizde.

DOLARDA SON İYİ GÜNLER!
2023 dolar kurunda yaşanacak ilerlemeler vatandaşı merak içinde bırakırken ekonomistler tahminde bulundu.Ekonomist Selçuk Geçer Türkiye''de enflasyon %84 olarak belirlenmiştir. Ekonomist Selçuk Geçer hükümetin ''enflasyon düşecek'' vaadinin karşısında durmuştur.

Karar''ın haberine göre; Enflasyonda böyle bir düşüşün gerçekleşmeyeceğini belirtmiştir. Ardından şu şekilde açıklamalarda bulunmuştur:

'''' Enflasyon %30''a düşecek deniliyor bu tamamen bir aldatmacadır. Asgari ücretin açlık sınırının yarısında kalması bekleniyor.'''' açıklamasında bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar