Ümraniye'de iki yakın noktada peş peşe otobüs yangını!

Ümraniye'de iki yakın noktada peş peşe otobüs yangını!
İstanbul Ümraniye'de sabahın erken saatlerinde arka arkaya otobüs yangınları meydana geldi.

Dudullu terminalinde yaşanan yangın, beklenmedik bir anda ortaya çıktı ve hızla otobüsü sardı. Motor kısmına sıçrayan alevler, otobüsün içine doğru ilerlerken, terminalde bulunanlar hızla tahliye edildi. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri çağrıldı ve yangın kontrol altına alındı. Herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadı, ancak otobüs tamamen kullanılamaz hale geldi.

aw178564-04.jpg

TEM Dudullu kavşağındaki diğer yangında da benzer bir senaryo yaşandı. Seyir halindeki bir otobüsün motor kısmında başlayan yangın, kısa sürede otobüsü sardı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın söndürüldü, ancak TEM Otoyolu Edirne istikametinde trafik yoğunluğu yaşandı.

aw178564-02.jpgOlaylarla ilgili konuşan Abdullah Arıcı, "Otogara gelen otobüsün motor kısmı aniden alev aldı. İçerideki insanlar hızla tahliye edildi ve itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Neyse ki, herhangi bir yaralanma olmadı" derken, yolculardan Aslan Akıncı, "Başlangıçta yanık kokusu hissettik, ancak otobüsün terminaldeyken aniden alev aldığını gördük. İtfaiyenin hızlı müdahalesiyle herkes güvenli bir şekilde tahliye edildi" şeklinde konuştu.

aw178564-01.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar