Ümit Özdağ: “Siyasal nitelikli tacizler devam ederse…”

Ümit Özdağ: “Siyasal nitelikli tacizler devam ederse…”
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’e FETÖ davanın yeniden gündeme gelmesine partinin İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, “Sayın Genel Başkana yönelik siyasal nitelikli tacizler devam ederse bunların hepsi teker teker ortaya çıkar” ifadeleriyle tepki gösterdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e açılan FETÖ davasının 3 yıl aranın ardından yeniden gündeme getirilmesine kamuoyu ve muhalefet sert tepki gösterdi.

Konuya ilişkin İYİ Parti’den yapılan açıklamada “Bizleri yargı erkini kullanarak sindirmeye çalışanlara karşı mücadele etmekten asla vazgeçmeyeceğiz” ifadelerine yer verildi.

3 yıl boyunca bir delil ya da bulgunun bulunamadığı davanın raftan indirilmesine bir tepki de İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’dan geldi.

Özdağ, “Siyasi nitelikli taciz” olarak nitelendirdiği dava için “Sayın Genel Başkana yönelik siyasal nitelikli tacizler devam ederse bunların hepsi teker teker ortaya çıkar ve bundan birileri mahcup olur” ifadelerini kullandı.

Fox TV’de yer alan habere göre, Özdağ’ın açıklamaları şu şekilde:

“Devletin elinde Sayın Akşener’in FETÖ karşıtı olduğuna dair açık bilgiler vardır. Sayın Genel Başkana yönelik siyasal nitelikli tacizler devam ederse bunların hepsi teker teker ortaya çıkar ve bundan birileri mahcup olur.

FETÖ suçlamaları pespaye suçlamalardır Sayın Akşener defaatle bu konunun siyasi boyutunun ortaya çıkarılması için girişimde bulunmuştur” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar