Ufuk hoca ve ekibi iyi iş çıkardı

Ufuk hoca ve ekibi iyi iş çıkardı
TBF Başkanı Türkoğlu, A Milli Erkek Takımı'nın 2017 Avrupa Şampiyonası'ndaki performansıyla ilgili "Ufuk hoca ve ekibinin iyi iş çıkardığını düşünüyoruz." dedi.

Ufuk hoca ve ekibi iyi iş çıkardı

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF Üst Yöneticisi (CEO) Ömer Onan ve TBF Hukuk Danışmanı Engin Tuzcuoğlu ile AA muhabirine 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası ve gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu. 

D Grubu maçlarının yanı sıra son 16 turu, çeyrek final, yarı final ve final karşılaşmalarının 1-17 Eylül tarihlerinde İstanbul'da oynandığı organizasyonun kusursuz bir şekilde başlayıp sona erdiğini aktaran Türkoğlu, şunları kaydetti:

"Yaklaşık 17 gün boyunca heyecan ve stres dolu günler yaşadık. Turnuvayı başarı ile noktaladığımızı düşünüyoruz. Ekip olarak iyi organize olup, tecrübelerimizi yansıttığımızı düşünüyoruz. Üst yöneticimiz Ömer Bey ve ekibi, kurmuş oldukları kadroyla turnuvanın sorunsuz geçmesini sağladılar. Sayın Valimize, Emniyet Müdürümüze ve tüm güvenlik güçlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Ülkemizin sorunsuz bir şekilde bu turnuvayı noktalaması bizi çok mutlu etti. Böyle organizasyonları yıllardır başarı ile yapıyoruz ve ileriye dönük olumlu mesajlar veriyoruz. İlerleyen yıllarda da bu tarz organizasyonları tekrar ülkemize kazandırmak için bu mesajlar çok önemli."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar