UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde hangi takımlar çeyrek finale çıktı

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde hangi takımlar çeyrek finale çıktı
Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı organizasyonu olan UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde heyecan dolu anlar yaşandı. Son 16 turu rövanş maçları dört karşılaşmayla tamamlandı.

Lille, Milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın da 90 dakika boyunca forma giydiği mücadelede ev sahibi olarak Sturm Graz ile 1-1 berabere kalarak son 8 takım arasına adını yazdırdı. Lille, ilk maçta elde ettiği 3-0'lık galibiyet avantajını kullanarak tur atlamayı başardı.

Ancak, diğer bir mücadelede ise Ahmetcan Kaplan'ın takımı Ajax, deplasmanda Aston Villa'ya 4-0 yenilerek turnuvaya veda etti. Maça ilk 11'de başlayan Ahmetcan, 39. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Alınan sonuçlar şu şekilde:

Aston Villa (İngiltere) - Ajax (Hollanda): 4-0 (İlk maç 0-0)

Club Brugge (Belçika) - Molde (Norveç): 3-0 (1-2)

Lille (Fransa) - Sturm Graz (Avusturya): 1-1 (3-0)

Maccabi Tel Aviv (İsrail) - Olympiakos (Yunanistan): 1-6 (4-1)

FENERBAHÇE'NİN GÖZÜ KURA ÇEKİMİNDE

Öte yandan, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek finale yükselmesiyle birlikte, çeyrek ve yarı final eşleşmeleri heyecanla bekleniyor. Bu eşleşmeler, bugün TSİ 16.00'da İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilecek kura çekimiyle belirlenecek.

Fenerbahçe'nin çeyrek finale yükseldiği bu aşamada, muhtemel rakipleri arasında Viktoria Plzen, PAOK, Fiorentina, Lille, Aston Villa, Club Brugge ve Olympiakos bulunuyor. Sarı-lacivertli taraftarlar, kura çekimini büyük bir heyecanla bekliyor ve takımlarının hangi rakiple eşleşeceğini merakla bekliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar