Uçak yere çakıldı kimse oralı olmadı: Cinsiyet partisinde insanlığın bittiği anlar!

Uçak yere çakıldı kimse oralı olmadı: Cinsiyet partisinde insanlığın bittiği anlar!
Cinsiyet partisinde insanlığın bittiği anlar kamerada. Parti için özel olarak tutulan uçak, görevini yaptıktan sonra düştü, pilotu hayatını kaybetti. Kimsenin umurunda olmadı, düşüşü gören kameraman bile objektifi anne baba adayına çevirdi.

Son yıllarda ülkemizde ve dünyada adeta bir akım haline gelen cinsiyet öğrenme partileri, ortaya çıkan farklı görüntülerle haberlere konu olmaya devam ediyor.

Son olarak Meksika'nın Sinaloa kentine bağlı San Pedro'da düzenlenen cinsiyet belirleme partisinde kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Düzenledikleri partide bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek isteyen çiftin ihtişamlı gösterinde bir uçak görev aldı. Uçağın çiftin üzerinden geçtikleri sırada pembe tozu aşağıya bırakmasıyla aile bebeklerinin cinsiyetinin kız olduğunu öğrendi.

Bu esnada davetliler ve çiftler büyük sevinç yaşarken, pilot bir anlık manevrasıyla uçağın kanadın kırılmasına neden oldu.

Gösterinin arkasına düşen uçakta pilot hayatını kaybederken, yaşanılanlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. O anları kaydeden şahıs uçağın kaza anını kaydederken, objektifleri sevinç yaşayan aileye çevirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar