TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’dan Hande Baladın’a tam destek!

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’dan Hande Baladın’a tam destek!
Geçtiğimiz yıl CEV 2023 Kadınlar Avrupa Şampiyonası final maçına uzun tırnaklarıyla çıktığı için eleştirilen Milli voleybolcu Hande Baladın’a TVF Başkanı Üstündağ’dan destek geldi.

.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın ve Eczacıbaşı Dynavit'in önemli oyuncularından Hande Baladın, kariyerinin derinliklerine inen bir belgeselin galası için sahne aldı. Geceye, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve Eczacıbaşı Dynavit takımından birçok oyuncu katılım gösterdi.

TIRNAKLARI ELEŞTİRİLMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl Milli Takım'daki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Baladın, aynı zamanda tırnaklarıyla ilgili yapılan eleştirilere de maruz kalmıştı. Ancak, Baladın, katıldığı bir programda bu eleştirilere karşı çıkarak, tırnaklarının spordaki başarısına katkı sağladığını ve orijinal olduklarını belirtmişti.

640xauto-1.webp

Başarılı oyuncu, "Ben bunlar sayesinde blok yaptım. Sadece tırnağımla dokundum topa. Kalın biraz o yüzden kırılmadı." diyerek eleştirilere cevap vermişti.

ÜSTÜNDAĞ O ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ

Gala gecesinde konuşan TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Hande Baladın'a destek vererek, onun spor alanındaki başarılarına vurgu yaptı.

Üstündağ, "Hande'nin tırnağını saçını eleştireceğinize Hande'nin bu yıl yaşattığı gururu konuşun. Bu ülkenin bayrağını göklere çekmek, İstiklal Marşı'nı okutmak kime nasip olur? Bu yüzden Hande ile gurur duyuyoruz." ifadelerini kullandı. Üstündağ'ın bu desteği, sosyal medyada hızla yayılarak gündem oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar