TV100 kritik detaya ulaştı: CHP'deki para sayma soruşturması derinleşti

TV100 kritik detaya ulaştı: CHP'deki para sayma soruşturması derinleşti
CHP'deki para sayma soruşturması giderek derinleşiyor. TV100, soruşturma çerçevesinde iş insanı Hüseyin Köksal'ın ifadesine ulaştı.

CHP İstanbul İl Başkanlığı'ndaki para sayma görüntülerine ilişkin devam eden soruşturma, yeni gelişmelerle genişleyerek devam ediyor. Son olarak, iş insanı Hüseyin Köksal da soruşturma kapsamında ifade verdi. Köksal'ın verdiği ifadeye TV100 ulaştı.

Hüseyin Köksal, önce Hasan Hüseyin Şenyurt'un iddialarına ve dosyada adı geçen kişilere ilişkin açıklamalarda bulundu. Köksal, dosyada şüpheliler arasında yer alan Tuncay Yılmaz ve Fatih Keleş'le uzun süredir tanıştığını belirterek, Murat Kapki ve Ferhat Kapki ile de arkadaş olduğunu dile getirdi. Ayrıca, dosyada adı geçen Ahmet Köksal'ın da amcasının oğlu olduğunu ifade etti.

Köksal, kuzeninin İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve belediyeye ait medya A.Ş.'den aldığı açık hava ihaleleri ile gündeme gelen ve hızla büyüyen "Advertcity" şirketinin ortaklarından biri olduğunu açıkladı. Ancak, şirketin diğer ortaklarını tanımadığını belirtti.

Köksal, “Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı olan Murat Ongun’u genel olarak basından tanırım. Birkaç defa kendisiyle karşılaştığımız ve oturmuşluğumuz vardır. Dilekçede adı geçen Emrah Bağdatlı da arkadaşımdır” dedi.

Köksal, hakkında, görüntülerde yer alan paraları aracıyla taşıdığı iddia edilmişti. Köksal, ifadesinde, “Şirket şoförlerinden Servet Yıldırım’ın benim aracımla Serdal Taşkın’dan aldığı paraları Tuncay Yılmaz ve Fatih Keleş’e taşıdığı iddiaları kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Ayrıca iddia edildiği gibi benim Advertcity isimli şirketle resmi veya gayri resmi herhangi bir ortaklığım ve hissem bulunmamaktadır” diye konuştu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar