Tuzlalı çocuklar Filistinli çocuklar için tek yürek oldu

Tuzlalı çocuklar Filistinli çocuklar için tek yürek oldu
Tuzla Belediyesi tarafından ilk ve ortaokul öğrencilerinin girişimciliği öğrenmesi, sosyal hayata alışmaları için hayata geçirilen 3’üncü Çocuk Girişimciler Çarşısı, bu yıl Filistinli çocuklar yararına düzenlendi.

Bin girişimci çocuk, çarşıda kurulan stantlarda kitap, oyuncak, takı, hediyelik eşya ve yiyecek gibi birçok ürünü satışa çıkardı. 2 gün sürecek satışlardan elde edilen gelir Filistinli çocuklar için bağışlanacak.

Tuzla Belediyesi tarafından ilk ve ortaokul öğrencilerinin girişimciliği öğrenmesi, kendi parasını kazanma mutluluğunu yaşaması ve sosyal hayata alışmaları için uygulamaya aldığı ‘Çocuk Girişimciler Çarşısı’nın üçüncüsü, Filistinli çocuklar için 7 Aralık’ta başladı. Çocuklar, ekonomik farkındalık oluşturulması amacıyla kurulan stantlarda, kendi getirdikleri ürünleri vatandaşların beğenisine sunarak satışlarını gerçekleştirdi. Tuzla Marina’da bulunan çarşının açılışına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır, çok sayıda öğrenci ve ziyaretçi katıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar