Türkiye'de peynir ekmek gibi satılıyor: İşte o otomobillerin kronik sorunları...

Türkiye'de peynir ekmek gibi satılıyor: İşte o otomobillerin kronik sorunları...
Türkiye'de birçok markanın modeli peynir ekmek gibi satıldı ve satılmaya devam ediyor. Ancak bu araçların kronik sorunları nelerdir? Detaylar haberimizde...

Türkiye'de en çok satan araçların kronik problemleri sonunda açıklandı. İşte bu sorunların detayları:

VOLKSWAGEN:

Dünya genelinde ünlü olan DSG şanzıman sorununu öncelikli olarak ele alıyoruz. 2015 model araçlar henüz 50.000 km'de iken bu tip bir sorun yaşayabiliyor. Bu sorun, müşterilerin Volkswagen'den uzaklaşmasına neden oluyor. Yetkili servisler, düşük kilometreli araçlara karşı iyi niyetli bir yaklaşım sergilerken, yüksek kilometreli araçlar için 8 ila 12 bin Türk Lirası arasında masraf çıkabiliyor.

volkswagen-smin.webp

RENAULT EDC:

Ülkemizde çok satan markalardan biri olan Renault araçlarının otomatik vitesli modellerinde beyin arızası çıkabiliyor ve bu durumun onarımı yetkili serviste 8-10 bin civarında bir masraf gerektirebiliyor.

2.webp

OPEL ASTRA J:

Efsanevi bir araç markası olan Opel Astra J kasa kodlu modellerinin benzinli versiyonlarında yağ soğutucusu arızası, termostat arızası gibi sorunlar görülebiliyor.

3.webp

PEUGEOT 308:

Kronik sorunların farkında olan Peugeot'ta torsiyon ve travers sorunu yaşarsanız, yetkili servislerde işçilik ücreti ödeyerek bu sorunu giderebilirsiniz.

4.webp

FORD FİESTA:

2008-2018 arasında üretilen Fiesta modellerinde mafsal ve klima yönlendirme kolu sorunu sıkça karşılaşılan sorunlardan biridir. Özellikle mafsal sorunu tüm sürücülerin başına gelebilir.

5.webp

FİAT LİNEA:

Ülkemizde belki de en çok satılan araç modeli olan Linea'da yeni tip göğüslerde airbag çatlağı, ısıtma bujisi kaynama gibi sorunlar mevcuttur. Buji konusunda ucuz olması nedeniyle yetkili servisler tarafından kolayca karşılanabilir. Ayrıca, tüm Linea modellerinde kronik bir sorun olan herhangi bir stop lambasının patlaması ve amortisör takozlarının sürekli bozulup ses yapması da sıkça karşılaşılan problemler arasındadır.

6.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar