Türkiye semalarında gizemli cisim paniği

Türkiye semalarında gizemli cisim paniği
Hakkari'de iftar vaktinde gökyüzünde dikey olarak duran ve sarı bir ışık saçan bir cisim, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

İftar vaktine az bir süre kala, ilçenin Esentepe Mahallesi ile Esenyurt Mahallesi'nde bulunan TOKİ Küme Evleri'nin bulunduğu bölgede çekilen görüntülerde, gökyüzünde dikkat çekici bir cisim gözlendi.

İftar vaktinde evine dönerken yolda bu ilginç görüntüyle karşılaşan Esad Tek adındaki bir vatandaş, hemen evinin balkonuna çıkarak gökyüzündeki bu cisim ve ışığı cep telefonuyla kaydetti.

aw172475-06-001.jpg

Bir süre gökyüzünde hareketsiz duran bu ilginç cisim, daha sonra gökyüzünden kayboldu. Cismin dikey şekilde durması ve sarı ışık yayması Esat Tek'i oldukça şaşırttı. Tek, "İftar vakti için çarşıdan eve gitmek üzere araçtaydık. Gördüğümüz sırada hemen önümüzde gökyüzünde belirdi. O anı kaçırmamak adına hızla evimin balkonuna koştum ve cep telefonumla kayıt altına aldım. Gördüğüm manzara gerçekten çok ilginçti. Daha önce böyle bir şeyle hiç karşılaşmamıştım. Bir süre izledikten sonra ışık kayboldu" şeklinde konuştu.

aw172475-01-001.jpg

aw172475-02-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar