Türkiye önünü daha net görecek

Türkiye önünü daha net görecek
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Yıldırım, "Yeni anayasayla FETO örgütü de PKK bölücü örgütü de DEAŞ örgütü de Türkiye'den arınacak, Türkiye artık terörle yaşamaktan kurtulacak. Türkiye, önünü daha net görecek." dedi.

Türkiye önünü daha net görecek

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Kahramankazan mitinginde yaptığı konuşmasında, "Yeni anayasayla FETO örgütü de PKK bölücü örgütü de DEAŞ örgütü de Türkiye'den arınacak, Türkiye artık terörle yaşamaktan kurtulacak. Türkiye, önünü daha net görecek. Semalarımızda millete bomba atan savaş uçakları olmayacak, semalarda çocuklar uçurtma uçuracak, gençlerimiz darbeciler tarafından hayatlarından koparılmayacak. Daha yaşanabilir güzel bir ülkenin geleceği için çalışacaklar." dedi.

"Gerçekleri saptırmayacaksınız"

Başbakan Yıldırım, "Kılıçdaroğlu'nun partisi 1995'te Türkiye'nin nüfusu 59 milyonken, milletvekili sayısını DYP ile beraber 100 milletvekili birden artırdı. Şimdi nüfus olmuş 80 milyon, 550'den 600'e çıkartmışız, bunun lafını ediyor. Ayıptır. Gerçekleri saptırmayacaksınız." diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar