Türkiye İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ev sahibi olacak

Türkiye İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ev sahibi olacak
Türkiye, 10. İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ev sahibi olarak heyecan verici bir organizasyona hazırlanıyor.

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, 13 ülkenin erkek milli takımlarının katılacağı bu önemli şampiyona, 20 Mayıs ile 1 Haziran tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilecek.

Şampiyonaya Türkiye'nin yanı sıra Fransa, İngiltere, Almanya, Polonya, Belçika, Yunanistan, İskoçya, Galler, Ukrayna, İtalya, Sırbistan ve Danimarka gibi ülkelerden de takımlar mücadele edecekler. Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Kerim Vural, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu yıl ülkemizde ikinci kez uluslararası manada işitme engelliler spor organizasyonu düzenliyoruz. Alnımızın akıyla çıktığımız 20. Deaflympics Kış Olimpiyatları'nın ardından hız kesmeden Avrupa Şampiyonası için hazırlıklarımıza başladık" dedi.

Vural, ayrıca, "Kış Olimpiyatları gibi Avrupa Şampiyonası'nın da organizasyon anlamında en iyi şekilde geçeceğinden şüphem yok. 13 ülkeden 400'ü aşkın sporcu ve teknik heyetin katılacağı Avrupa Şampiyonası öncesi tüm Antalya halkımızı maçlara özel olarak davet ediyorum" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar