Türk şirketleri o ülkenin özel üretim bölgesinde dev fabrikalar kuracak! Anlaşmalar sağlandı

Türk şirketleri o ülkenin özel üretim bölgesinde dev fabrikalar kuracak! Anlaşmalar sağlandı
Türk şirketleri o ülkenin özel üretim bölgesinde fabrika kuracaklarını duyurdu. Yatırımların tekstil, gıda, inşaat gibi sektörlerde gerçekleşeceği belli oldu.

Türk şirketleri, Venezuela'nın ekonomik kalkınmasını desteklemek amacıyla La Guaira Özel Ekonomik Bölgesi'nde tekstil, gıda, inşaat gibi sektörlerde üretim tesisleri kuracak.

thumbs-b-c-7f80d385335d7495d7a2e34d6e4c3b36.jpg

Türk şirketlerinden bir grup, Venezuela'nın ekonomisine katkı sağlamak amacıyla La Guaira Özel Ekonomik Bölgesi'nde üretim tesisleri kuracak. Bu yatırım, Guaira bölgesinin genel kalkınmasına önemli bir katkı sunacak.

Türk şirketlerinin özellikle tekstil, gıda, çimento, inşaat, eğitim ve emlak sektörlerinde ürünler üreteceği belirtilidi. Böylelikle üretim tesisleri ve altyapıların kurulmasıyla birlikte ekonomik büyüme hedefleniyor.

thumbs-b-c-d1566806f287ae83fdd959fc010fc7ed.jpg

Sayınlar Gıda, ayçiçeği, soya fasulyesi ve zeytinyağı üretimi yapan bir tesis kurmak için La Guaira Özel Ekonomik Bölgesi'nde adımlar atıyor. Aynı zamanda, Sanko Holding grubuyla yapılan anlaşmalar çerçevesinde Türkiye'nin önde gelen şirketleri Venezuela'da yatırımlarını genişletiyor.

Bu anlaşmalarla, Türk şirketleri Latin Amerika pazarlarında varlık gösterme imkanı elde ederken, aynı zamanda Venezuela'nın ekonomik çeşitliliği ve kalkınması için önemli bir adım atılmış olacak.

thumbs-b-c-4da1bba8e64aabf1785c4f6ce0da13bd.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar