Turgut Altınok'tan üst üste seçim gafı! Mansur Yavaş'ın yıllardır uygulamaya koyduğu projeleri getirme sözü verdi

Turgut Altınok'tan üst üste seçim gafı! Mansur Yavaş'ın yıllardır uygulamaya koyduğu projeleri getirme sözü verdi
Cumhur İttifakı’nın ABB Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara’da Mansur Yavaş’ın 2 yıldır uygulamaya koyduğu “Kantin Kart” vaadinde bulundu.

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Turgut Altınok, seçim çalışmaları kapsamında Güdül’de yaptığı ziyaret esnasında dikkat çeken bir gafa imza attı.

İlçe esnafını ziyaretinin ardından Güdül Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katılan Altınok, burada yaptığı açıklamada, çocuklara kantin kart verme vaadinde bulundu.

Altınok, Mansur Yavaş’ın 2 yıldır Ankara’da başlattığı kantin kart uygulamasını unutarak, “Çocuklarımıza bilim merkezi yapacağız ve okullarda kullanmak üzere Kantin Kart vereceğiz” dedi.

BAŞKENT KART VAADİNİ DE UNUTMUŞTU

Altınok, daha önce yaptığı bir açıklamada ise Ankara’da 3 yıldır kullanılan “Başkent Kart” vaadi vermişti.

Sincan Belediyesi tarafından inşa edilen Mevlana Spor Kompleksi’nin açılışında konuşan Turgut Altınok, emekliler için “Başkent Kart” vaadinde bulunarak şunları söylemişti:

“Emeklerimize ayda 5 bin lira sosyal refah desteği vereceğiz. Doğalgaz desteği 1000 lira vereceğiz. Kart vereceğiz, yine 2 bin 500 liralık bir kart vereceğiz. Başkent kart. Pazardan alışveriş yapsın vatandaşımız. Gitsin kasaptan alışveriş yapsın, tuhafiyeciden alışveriş yapsın, ayakkabısını alsın. Ne ihtiyacı varsa alsın. Bu alışverişi de nereden yapacak? Mahalle bakkallarından yapacak. Efendim o büyük marketlerimiz var ya onlardan değil. Mahalle esnafımız, konfeksiyoncusu, kasabı, manavı, zücaciyeciden yapacak. Vatandaşımız gidecek, ayda 2 bin 500 liralık alışverişini yapabilecek inşallah...”

Altınok’un ‘başkent kart’ vaadinin ardından konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Altınok’un vaadini halihazırda uyguladıklarına dikkat çekerek “Valla biz üç yıldır uyguluyoruz. Sayın başkan, Meclis’e gelmediği için bizi takip de etmemiş anlaşılan. Takip edilmek güzel bir şey” demişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar