Trafikte çıkan yol verme kavgası kanlı bitti: 3 yaralı

Trafikte çıkan yol verme kavgası kanlı bitti: 3 yaralı
Afyonkarahisar’da trafikte çıkan yol verme kavgasında bir şahıs kendisiyle birlikte 3 şahsı tabancayla vurdu. Yaralılardan birisinin kavga sırasında bir tabancadan seken merminin isabet ettiği 4 yaşında olan çocuk olduğu belirtildi.

Olay, İhsaniye ilçesine bağlı Gazlıgöl beldesinde oldu. Edinilen bilgilere göre, Yunus Emre Mahallesi'nde M.Ö. aynı yerde oturan O.E. (25) ve M.K. (27) ile arasında yol verme meselesi için bir tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle araçlarını durduran şahıslar birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırarak darp etti. Olay sonrası aynı yerde oturan M.Ö. ve O.E., tekrar karşılaştı. Daha sonra M.Ö., evinden getirdiği bir tabanca ile O.E.'ye ateş açtı. Bu esnada O.E., tabancayı almak istediği esnada silahın ateş alması ile M.Ö. ile birlikte seken mermilerden annesi ile yürüyüş yapan A.G.B. (4) yerden seken mermiyle yaralandı.

aw189023-01.jpg

Ağır bir şekilde yaralanan O.E., Afyonkarahisar Devlet Hastanesine, A.G.B., Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Hastanesine, M.Ö., ise İhsaniye Devlet Hastanesine götürüldü.
Olaydan sonra jandarma tarafından bir inceleme başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar