THY Euroleague’de 32. haftanın MVP’si Nigel Hayes-Davis oldu

THY Euroleague’de 32. haftanın MVP’si Nigel Hayes-Davis oldu
Fenerbahçe'nin ABD'li oyuncusu Nigel Hayes-Davis, THY Euroleague'ın 32. haftasında 50 sayı atarak rekor kırdı ve haftanın MVP'si seçildi.

THY Euroleague'ın 32. haftasında oynanan maçlardan birinde, Fenerbahçe Beko'nun evinde ALBA Berlin ile karşı karşıya geldiği müsabakada, Fenerbahçe'nin ABD'li oyuncusu Nigel Hayes-Davis muhteşem bir performans sergiledi. Maç boyunca 50 sayı atarak büyük bir rekora imza atan Hayes-Davis, bu performansıyla haftanın en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.

Euroleague'in resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe'nin ALBA Berlin'i 103-68'lik skorla mağlup ettiği bu mücadelede Nigel Hayes-Davis, 50 sayı, 2 ribaund ve 1 top çalma ile oynayarak 46 verimlilik puanı elde etti. Bu etkileyici performansıyla haftanın MVP'si seçilen Hayes-Davis, Euroleague tarihinde bir müsabakada en çok sayı atan oyuncu unvanını da kazanmış oldu.

29 yaşındaki başarılı basketbolcu, bu olağanüstü performansıyla Euroleague'de adından söz ettirirken, Fenerbahçe taraftarlarına unutulmaz bir zafer yaşattı ve takımının büyük bir galibiyet elde etmesinde önemli bir rol oynadı.

THY Euroleague’de 32. haftanın MVP’si Nigel Hayes-Davis oldu

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar