TFF Süper Lig'de 30. haftanın VAR kayıtlarını açıkladı

TFF Süper Lig'de 30. haftanın VAR kayıtlarını açıkladı
TFF, Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında yapılan maçlara ait olan VAR kayıtlarını açıkladı.

TFF, Süper Lig’in 30. haftasında yapılan 3 tane karşılaşmanın Video Yardımcı Hakem (VAR) kayıtlarını Youtube hesabından ses ve görüntülü bir şekilde paylaştı. Videoda bulunan maçlar ve alınan bazı kararlar şöyle:


- Alanyaspor - Kayserispor mücadelesinin 90+1. dakikasında ev sahibi olan ekibin attığı bir gol öncesi potansiyel ofsayt için inceleme verildi. Hakem Emre Kargın, pozisyonu monitörden izleyerek golü iptal kararı verdi

.- Beşiktaş - Antalyaspor maçının 34. dakikasında konuk olan ekibin bir atağında potansiyel penaltı kararı için inceleme verildi. VAR uyarısıyla pozisyonu tekrar izleyen Burak Pakkan, penaltı noktasını gösterdi.

- Beşiktaş - Antalyaspor karşılaşmasının 90+6. dakikasında elle oynama için bir inceleme verilirken, pozisyonu izleyen hakem Burak Pakkan, ev sahibi lehine bir penaltı kararı verdi.

- Adana Demirspor - Sivasspor müsabakasının 38. dakikasında gelişen atak sonrası hakem Tugay Kaan Numanoğlu, Bir VAR uyarısıyla kenara doğru geldi. Potansiyel penaltı pozisyonu öncesinde Sivasspor lehine bir faul kararı verildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar