TFF resmen seçime gidiyor! Mehmet Büyükekşi tarihi duyurdu

TFF resmen seçime gidiyor! Mehmet Büyükekşi tarihi duyurdu
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, yaptığı açıklamada 18 Temmuz'da yapılacak genel kurulun seçimli olacağını belirtti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, federasyonun yaklaşan seçim sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Deprem bölgelerini ziyaret eden ve akşam Süper Kupa için Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'na geçecek olan Türkiye Futbol Federasyonu heyetinde Başkan Büyükekşi, kulüplerin büyük çoğunluğunun değişiklik istediği TFF Yönetimi için Kulüpler Birliği Vakfı'nın olağanüstü seçim için noter tasdikli imza toplama sürecinin başlayacağını belirtti.

"Biz değişimi destekliyoruz" diyen Başkan Büyükekşi, Adıyaman ziyaretinde yaptığı açıklamada, 18 Temmuz'da seçimli genel kurul yapacaklarını duyurdu.

Büyükekşi, "Biliyorsunuz Temmuz ayında Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminde 2 yılımızı geride bırakmış olacağız. Yönetim Kurulumuzun aldığı karar ile 18 Temmuz'da yapacağımız Mali Genel Kurulumuzu Seçimli Genel Kurul olarak yapmaya karar verdik. 18 Temmuz'da yapacağımız Seçimli Genel Kurulumuz, Türk Futboluna hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar