Tekin Aras kimdir? CHP Arnavutköy Belediye Başkan adayı Tekin Aras kaç yaşında, nereli?

Tekin Aras kimdir? CHP Arnavutköy Belediye Başkan adayı Tekin Aras kaç yaşında, nereli?
31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala CHP'nin Arnavutköy Belediye Başkan adayı Tekin Aras gündem oldu. Birçok insan internette Tekin Aras'ın kim olduğunu araştırıyor. Peki Tekin Aras kimdir? CHP Arnavutköy Belediye Başkan adayı Tekin Aras kaç yaşında, nereli?

Tekin Aras kimdir?

Siyasi atmosferin ısınmasıyla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi'nin Arnavutköy Belediye Başkan adayı olan Tekin Aras'ın biyografisi ve politik geçmişi vatandaşlar tarafından merak konusu haline geldi. Peki Tekin Aras kimdir? CHP Arnavutköy Belediye Başkan adayı Tekin Aras kaç yaşında, nereli?

TEKİN ARAS KİMDİR?

Tekin Aras, 1988 yılında Bingöl'de dünyaya gelmiştir. İlköğrenim ve ortaöğrenimini tamamladıktan sonra Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından imam olarak görev yapmış ve daha sonra eğitimine devam etmek amacıyla Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde Kamu Yönetimi bölümünde okumuştur.

İstanbul'a yerleşerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Dairesi Başkanlığı'nda cenaze imamı olarak görev yapmıştır. 2024 yılı itibarıyla Tekin Aras 36 yaşındadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar