TBMM, Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı'nı değerlendirecek!

TBMM, Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı'nı değerlendirecek!
TBMM Genel Kurulu'nun gündeminde Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Hakkında Kanun Teklifi yer alacak. 9 Temmuz Salı günü toplanacak kurulda AKP milletvekili Ziya Altunyaldız ile bazı AKP'li vekillerin imzasını taşıyan teklifi değerlendirecek.

TBMM Genel Kurulu'nun bu haftaki gündeminde Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Hakkında Kanun Teklifi Teklif İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan tarafından eleştirilmişti. 

KOMİSYONLAR

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu salı ve çarşamba günü toplanacak. Komisyonun ilk toplantısında alt komisyon başkanı seçimi yapılacak ve alt komisyonun izleyeceği yol haritası ele alınacak. Komisyonun çarşamba günkü toplantısında kolluk kuvvetlerine verilen insan hakları eğitimi ve insan hakları duyarlığının arttırılmasına ilişkin yapılan faaliyetler konusunda İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından sunum yapılacak.

ALS, SMA ve Benzeri Hastalıkları Araştırma Komisyonu çarşamba günü toplanacak. Toplantıda, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü, Duchenne Kas Hastalığı İle Mücadele Derneği, Tıbbi Genetik Derneği sunumları yer alacak. Ayrıca, Hacettepe Üniversitesinden Prof. Dr. Seza Özen, Ankara Üniversitesinden Prof. Dr. Emin Özmert, Nadir Hastalıklar Ağı temsilcileri komisyona bilgi verecek.

Bilişim Teknolojileri Bağımlılığı Araştırma Komisyonunun çarşamba günkü toplantısında da Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Doç. Dr. Cüneyt Evren, Türk Psikiyatri Derneği ile Türkiye Bilişim Derneği sunum yapacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar