Tanışma uygulaması yüzünden sözleşmesi feshedilmişti: Emirhan Delibaş Avrupa devine transfer oluyor

Tanışma uygulaması yüzünden sözleşmesi feshedilmişti: Emirhan Delibaş Avrupa devine transfer oluyor
Beşiktaş’ta forma ile sadece 1 mücadeleye çıkan ve sonrasında bir tanışma uygulamasında aktif profile sahip olduğu gerekçesiyle sözleşmesi feshedilen Emirhan Delibaş’ın yeni adresi belli oldu.

Beşiktaş'ta Portekizli teknik direktör Fernando Santos'un göreve gelmesiyle birlikte yeni bir sayfa açıldı ancak bu dönemde yaşanan sürpriz gelişmeler dikkatleri üzerine çekti. Siyah-beyazlıların genç yeteneği Emirhan Delibaş, takımdan apar topar gönderilerek Avrupa'nın yolunu tutuyor. Bu transfer kararı, Beşiktaş camiasında şaşkınlık yaratırken, eski teknik direktör Samet Aybaba da büyük bir pişmanlık yaşıyor.

BABA DELİBAŞ AYBABA'YA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emirhan Delibaş, internet üzerinden bir tanışma programına katılıp aktif olarak kullanmasıyla gündeme gelmiş ve kulüp tarafından beklenmedik bir şekilde gönderilmişti. Siyah-beyazlı formayı sadece bir Süper Lig maçında giyen Delibaş'ın sözleşmesi, kulüp yönetimi tarafından feshedildi.

Bu olayın ardından Delibaş'ın babası, Beşiktaş'a yönelik sert açıklamalarda bulunarak oğlunun henüz genç bir delikanlı olduğunu vurgulayarak yöneticilere seslenmişti. Öte yandan, Delibaş ailesi, eski teknik direktör Samet Aybaba'ya da büyük tepki gösterdi.

İŞTE YENİ ADRESİ

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Emirhan Delibaş'ın adı, Belarus'un güçlü ekiplerinden Dinamo Minsk ile anılmaya başladı. Belaruslu bir muhabir olan Nikolai Ivanov'un haberine göre, genç yetenek Dinamo Minsk'e transfer olabilir. Ancak bu transferin gerçekleşmesi için Delibaş'ın idmanlardaki performansının beğenilmesi gerekiyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar