Taksim’de dolar dağıtmışlardı kaldıkları evin fiyatı dudak uçuklattı! Yeni bir Adnan Oktar Örgütü mü doğuyor

Taksim’de dolar dağıtmışlardı kaldıkları evin fiyatı dudak uçuklattı! Yeni bir Adnan Oktar Örgütü mü doğuyor
Taksim İstiklal Caddesi’nde etrafa dolar atmaları ile gündem olan grubun kaldığı evin fiyatı dudak uçuklattı.

Taksim'de dolar saçma olayıyla adlarından söz ettiren ve yaşadıkları lüks evle merak uyandıran Onlyfans içerik üreticileri, kimlikleri açıklanmıştı. Gizemli kimliklerin ortaya çıkmasının ardından, bu kişilerin aslında Onlyfans üzerinde içerik üreten bireyler olduğu anlaşıldı.

444.jpg

Gizemli maskeleri ve lüks yaşantılarıyla dikkat çeken bu grup, halk arasında "dolar saçanlar" olarak bilinir hale gelmişti. Ancak daha sonra ortaya çıkan detaylar, bu kişilerin aslında bir içerik platformu olan Onlyfans üzerinde yetişkinlere yönelik içerik ürettiklerini gösterdi.

Dolar saçma eylemlerinin ardından olayın duyulmasının ve kimliklerinin açıklanmasının ardından, bu kişilerin yaşadığı ev de büyük bir merak konusu oldu. Ev sahibi, Fergio House isimli bu lüks evlerini tanıtarak, içerisinde bulunan özel odalar ve sıra dışı aksesuarlarla dikkat çekti. Ancak belki de en çok şaşırtan detay, evin değerinin tam 200 milyon TL olduğu açıklaması oldu.

44.jpg

Evin içinde gösterilen özel odalar, dekorasyon ve genel atmosfer, izleyicileri şaşırttı. Bu gizemli evde yaşayan kişiler, sosyal medyada paylaştıkları tanıtım videoları ve kullandıkları kostümlerle de geniş bir takipçi kitlesi oluşturdu.

Sosyal medyada paylaşılan videolara göre, evde yaşayanların lüks arabalara binmeleri ve aylık 3 milyon dolara kadar çıkan kazançları, gençlerin yaşam tarzlarını daha da çekici kılıyor. Ancak bu durum, birçok kişi tarafından eleştirilirken, bazıları tarafından da takdirle karşılanıyor.

3433.jpg

Yaşanan olaylar, internetin gücünü ve farklı yaşam tarzlarının nasıl bir fenomen haline gelebileceğini bir kez daha gösterdi.

ououo.jpg

c.jpg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar