Taksi ücretlerine dev zam geldi! İşte yeni tarife

Taksi ücretlerine dev zam geldi! İşte yeni tarife
Zamlar üst üste gelmeye devam ederken ulaşıma yönelik bir zam da taksi ücretlerinde oldu. İşte yeni tarife..

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Veysel Sarı, yeni fiyat tarifesini uygulamak için taksicilerle muayene istasyonunda buluştu.

Sarı, akaryakıt fiyatlarının artması, lastik ve yedek parça fiyatlarındaki yükseliş ve araç bakım ücretlerindeki artışın yeni fiyat tarifesini zorunlu kıldığını belirtti.

aw200362-01.jpg

Sarı, artan fiyatların kendi kar marjlarını azalttığını ve fiyat artışlarına olumsuz bakmalarına rağmen, akaryakıt, yedek parça ve lastik gibi kalemlerdeki artışlar nedeniyle yeni tarifelerin kaçınılmaz hale geldiğini belirtti. Araçların düzenli bakımının müşteri güvenliği ve memnuniyeti için önemli olduğunu vurgulayarak, bugün lastik değişimi ve bakımın yapılmamasının müşterilerin güvenliğini tehlikeye atabileceğini ifade etti.

aw200362-02.jpg

Veysel Sarı, konuşmasında müşteriye verilen önemi vurgulayarak, her esnafın müşteriyi bir veli nimeti olarak görmesi gerektiğini belirtti.

Müşterilerin işletmeler için kazanç kapısı olduğunu ve onlara en iyi hizmetin sunulması gerektiğini, bu süreçte güler yüzün ve saygının önemli olduğunu vurguladı.

Mersin'de taksi ücretlerine zam yapıldığı ve yeni tarifeye göre taksimetre açılış fiyatının 25 liraya, kilometre ücretinin ise 28 liraya yükseltildiği bildirildi. Önceden 18 lira olan açılış ücreti ve 20 lira olan kilometre ücreti artık bu yeni tarifeye göre belirlenmiş oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar