Takmaya devam edeceğim demişti! Yenişehirlioğlu Rolex saatini eliyle kapattı

Takmaya devam edeceğim demişti! Yenişehirlioğlu Rolex saatini eliyle kapattı
Rolex marka lüks saatiyle gündem olan AKP’li Bahadır Yenişehirlioğlu’nun 23 Nisan kutlamalarında lüks saatini eliyle kapattığı görüldü.

AKP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, geçtiğimiz günlerde Meclis'te ağırladığı partililerle birlikte çekilen bir fotoğrafını paylaşmıştı. Yenişehirlioğlu’nun paylaşımında yer alan koluna taktığı 562 bin TL değerindeki Rolex marka saati gündem olmuştu.

Sosyal medyada gelen tepkilerin ardından paylaşımını kaldıran Yenişehirlioğlu, yaptığı açıklamada, daha sonra yaptığı açıklamada, "Bu paylaşımımı silmemin sebebi, arkamda yer alan değerli Ispartalı partililerimize yönelik hakaretler ve küfürlerdir. Bu seviyesiz yorumlar silinse bile Twitter'de görülüyor. Oysa paylaşımım Instagram'da duruyor. Zira orada seviyesiz paylaşımlar silinince görülmüyor. Bu arada alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

aa-20240423-34350761-34350758-tbmm-baskani-kurtulmustan-23-nisanda-makam-araci-yogunluguna-otobus-onlemi.jpg

SAATİNİ GİZLEMEYE ÇALIŞTI

Bugün, TBMM'nin açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'la birlikte törene giden Yenişehirlioğlu'nun, tören sırasında ve otobüsten inerken saati gizlemesi dikkatlerden kaçmadı.

54e4d6a9-46cb-4678-80ee-f4b5d476ebfc.jpeg

Anadolu Ajansı'nın servis ettiği fotoğraflarda Yenişehirlioğlu'nun otobüsteyken saatini gizlemesi ve tören alanına inerken de bu davranışını sürdürmesi, sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar