T.C. için olmayan para etli pilava verildi!

T.C. için olmayan para etli pilava verildi!
Kayseri Melikgazi Belediyesi’nin AKP’li başkanı, 'Tabelaya T.C. koyalım' önerisini maddi imkansızlık nedeniyle reddetti. 'Evliyalar Günü' için tam 50 kazan etli pilav dağıtılmasını ise, İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş meclis gündemine taşıdı.

Kayseri'nin AKP'li Melikgazi Belediyesi'nde “T.C.” yazılı tabela ile ilgili olarak tartışma çıktı. AKP'li Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, “Belediye tabelasına T.C. ibaresi konulsun” talebini maddi gerekçe göstererek reddetti. Palancıoğlu, “Araştırdık, maliyetinin yüksek olacağına dair görüş oluştu. T.C. ibaresini takarsak tüm evraklarda, yazışmalarda, logolarda değişiklik yapmak lazım, bunun da maddi külfeti fazla” sözlerini kullandı.

akpli-baskan.jpg

‘PARASINI BEN VEREYİM'

Sözcü'den Ali Ekber'in haberine göre, Palancıoğlu'nun açıklamasından bir gün önce ‘'Evliyalar Günü” nedeniyle belediye kesesinden 50 kazan etli pilav pişirtip dağıttığı ortaya çıktı. Belediye tabelalarına T.C.'nin eklenmesi önergesini veren CHP'li Belediye Meclis Üyesi Halil Yağmur, “Başkan bir gün önce belediye bütçesinden 50 kazan etli pilav pişirtti ve dağıttı. Başkan, bu etin, bulgurun, yakıtın maliyetini düşündü mü ki, şimdi T.C.'nin maliyetini düşünüyor” dedi. Konuyu TBMM gündemine getiren İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, “Parasını ben vereyim, yeter ki o ibare oraya yazılsın” açıklaması yaptı.

etli-pilav.jpg

AKP'li Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu etli pilav dağıtırken

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar