Survivor Yunus Emre’ye Aleyna ayarı! Hamile eşi sessizliğini bozdu

Survivor Yunus Emre’ye Aleyna ayarı! Hamile eşi sessizliğini bozdu
Survivor All Star 2024’te yarışmacılardan Yunus Emre ve Aleyna arasındaki yakınlık, sosyal medyada çok konuşuluyordu. Bu durumdan Yunus Emre'nin eşini de rahatsız oldu. Beria Özden canlı yayına bakın ne mesaj attı.

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, canlı yayında Aleyna'ya verdiği mesajla gündeme oturdu. Survivor All Star 2024'te Yunus Emre ile Aleyna arasındaki samimiyetin sosyal medyada sık sık konuşulması, Beria Özden'i rahatsız etti. Anne olma heyecanı yaşayan Beria Özden, canlı yayında kocasına yazdığı mesajla herkesi şaşırttı.

1080xauto.webp

Aleyna Kalaycıoğlu'nun Yunus Emre ile olan ilişkisi, yanlış yorumlamalara yol açınca eşi Beria Özden sessiz kalmadı. Hamilelik müjdesini veren Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, iletişim ödülünde eşine bir mesaj gönderdi.

.jpg

"CAZ YAPMA ALEYNA'DAN UZAK DUR"

Canlı yayında Yunus Emre'ye "Aleyna'dan uzak dur, lütfen" mesajını gönderen Beria Özden, herkesi şaşırttı. Sosyal medyada Aleyna hayranları, bu yoruma tepki gösterdi ve eleştiriler yağdırdılar.

ty.jpg

"DUYGUSAL OLARAK HASSAS BİR DÖNEMDEYİM"

Tepkilerin ardından Beria Özden, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Şu anda hassas bir dönemden geçiyorum ve stres, sıkıntı ve diğer olaylardan oldukça etkilendim. 3 aydır bu risk altındayım ve zamanla bu durumu atlatabileceğim. Kötü niyetli yorumlarınızı kendi içinde tutmanızı rica ediyorum. Nazar ve kötü gözler beni oldukça zor durumda bıraktı. Duygusal olarak hassas bir dönemde olduğumu anlayışla karşılamanızı rica ediyorum."

u8iu.jpg

yty.jpg

yyu.jpg

iii9.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar