Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu

Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu
Survivor All Star'da adaların birleşmesi öncesi bir isim daha yarışmaya veda etti. Düellonun yapıldığı yarışmada kaybeden ve adadan ayrılcak olan isim Yaman oldu.

Survivor All Star heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmada adaya veda eden yeni yarışmacı belli oldu.

Konseyde konuşan yarışmacılardan Yasin Obuz, adını yazan bazı arkadaşlarına sitemlerde bulundu. Obuz, özellikle Damla Can ve Berna'nın tavrından rahatsız olduğunu ifade ederek, yaşadığı hayal kırıklığını paylaştı.

Daha sonra ise duello öncesi yarışmacılar duygularını ve düşüncelerini ifade etti. Bu anlarda Batuhan Karacakaya, duygusal bir konuşma yaparak diğer yarışmacılara kazasız belasız bir düello diledi.

Kendisi için Survivor'un hiçbir zaman kolay olmadığını belirten Karacakaya, özellikle rakibi Özgür Tetik ile olan mücadelesine değindi ve onunla oynamanın kendisine güç verdiğini söyledi.

Düello sonucunda ise Özgür Tetik, Batuhan Karacakaya'ya karşı 5-3 galip gelirken, Yunus Emre Özden de Yaman Keleş'e 5-1'lik bir skorla üstünlük sağladı. Final turunda ise Batuhan'a 5-3 mağlup olan Yaman Keleş, adaya veda etmek zorunda kaldı.

Yarışmadan ayrılmadan önce duygusal bir konuşma yapan Yaman, yıllardır Survivor'ı izlediğini ve bu büyük isimlerle birlikte yarışmanın hayalini kurduğunu belirterek, diğer yarışmacılara teşekkür etti ve hepsini sevdiğini ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar