Sultangazi'de korkunç cinayet: Saniye saniye güvenlik kamerasıyla görüntülendi

Sultangazi'de korkunç cinayet: Saniye saniye güvenlik kamerasıyla görüntülendi
Sultangazi'de yaşanan korkunç olayda 21 yaşındaki Barış Özdoğan, kız arkadaşını karşılamak üzere, kaldığı otelden dışarı çıktı. Özdoğan, otelin önüne gelen iki kişi tarafından silahla açılan ateş sonrası hayatını kaybetti.

Yaşanan olay, önceki akşam 21.40 civarında Uğur Mumcu Mahallesi'nde yer alan bir otelin önünde yaşandı. 21 yaşında olduğu bilinen Barış Özdoğan, kaldığı otele ziyarete gelen kız arkadaşını karşılamak amacıyla öncelikle dışarı çıktı.

SİLAHLA ATEŞ ETMEYE BAŞLADILAR

Dışarı çıktığı esnada ise otomobille otelin önüne gelen iki kişi silahla ateş etmeye başladı. Silahlı saldırıya uğrayan ve vücuduna çok sayıda mermi isabet eden Özdoğan olay yerinde hayatını kaybetti.

Saldırganlar ise geldikleri otomobille olay yerinden kaçtı. Olay yerinde yapılan incelemede ekipler toplam 52 boş kovan buldu.

SALDIRI GÜVENLİK KAMERASIYLA GÖRÜNTÜLENDİ

O anların görüntüleri ise güvenlik kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde otelin bulunduğu sokağa önce bir otomobil geldiği görülürken, sonra ise taksi geldiği görüldü. Otelden çıkan Barış Özdoğan'a ateş açılan anlar saniye saniye kayda alındı. Yapılan saldırının ardından ise taksinin de otomobilin de olay yerinden kaçtığı kameralara yansıdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar