Sultangazi'de doğal gaz hattında dev patlama: Gece gündüze döndü

Sultangazi'de doğal gaz hattında dev patlama: Gece gündüze döndü
Sultangazi’de yer altı doğalgaz hattında dev bir patlama oldu. Olayda yaralanan olmadığı belirtilirken, bir binanın balkonunda hasar oluştu.

Patlama, saat 20.00 civarlarında Sultangazi Şehit Eyüp Gönen Caddesi üzerinde bulunan bulunan doğalgaz hattında oldu. Patlamayı ve sonrasında yükselen alevleri gören çevredeki vatandaşlar durumu ekiplere haber verdi. Olay yerine gelen görevlilerin müdahalesi ile doğalgaz kapatılırken, yangın ise itfaiye ekiplerince söndürüldü. Patlama sebebiyle ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı belirtildi. Öte yandan bir binanın balkon kısmında ve bir evin camında patlama sebebiyle maddi hasar oluştu.

sultangazide-dogal-gaz-hattinda-patlama-20535.jpg

"2 DEFA PATLAMA OLDU"

Yangını gören Osman Boduç, “Evde otururken aniden patlama oldu. Alevler yükseldi. Alevler yükseldikten sonra karşıdaki evin köşesi yandı. Ekipler geldi, müdahale ettiler. 2 defa patlama oldu. Arabaları çektik. Alevler binanın boyunu geçti” sözlerine kullandı.

sultangazide-dogal-gaz-hattinda-patlama-20535-1.jpg

Cüneyt Tepecik isimli bir vatandaş ise, "Bir anda ses geldi. Hemen gittim bizim binaya da sıçrar diye. Çocukları aldık aşağı indik” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar