Süleyman Soylu’nun yasaklamak istediği krem reklamı ortaya çıktı

Süleyman Soylu’nun yasaklamak istediği krem reklamı ortaya çıktı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Urban Care’in 2 hafta önce yayınladığı saç kremi reklamını hedef aldı.

İREM GÜL / GÜNBOYU

İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa''da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Soylu''nun buradaki yeni hedefi, bir krem reklamı oldu.

“KIZ KIZA YAKIN OLMAK KADAR DOĞAL”

"Şimdi belediye otobüs duraklarında bir reklam var gördünüz mü bilmiyorum. Ne diyorlar ona? Bir krem" diye konuşan Soylu, "Diyor ki ''O kadar doğaldır'' diyor. ''Kız kıza yakın olmak kadar doğal'' diyor. Tövbe estağfurullah. Bakın Türkiye''yi getirecekleri ve getirmek istedikleri yer burasıdır. Ticaret bakanımızla konuştuk. O reklamları tamamen kaldıracağız. Bu kadar basit. Böyle bir reklam biz kabul edemeyiz" ifadelerini kullandı.

Soylu, şöyle konuştu:

"İnsanımızın ahlakına, insanımızın yapısına yönelik bir reklamı elbette kabul edebilmek mümkün değildir. Televizyon dizilerinde muhakkak LGBT bir karakteri bir tarafa sıkıştırıveriyorlar. Muhakkak. Neden? İnsanımızı alıştıracaklar. Ben söylüyorum, alınıyorlardı.

Sen kendin billboardlarda Kemal Kılıçdaroğlu olarak yazmışsın. Demişsin ki, ''Cinsel yönelimin her türlüsünü kabul edeceğiz'' demişsin. Erkekle erkek kadınla kadının evlenmesini Türkiye üyeleri olarak getiriyorlar. Neden? Çünkü bizi yıllardır yıkamadılar. Bizim güçlü bir aile yapımız var."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar