Süleyman Soylu ve Sırrı Sakık arasında 'şehit' tartışması! Meclis'te ortalık karıştı

Süleyman Soylu ve Sırrı Sakık arasında 'şehit' tartışması!  Meclis'te ortalık karıştı
DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık’ın Meclis’te yaptığı konuşma, AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu ile aralarında tartışma yarattı.

DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, iki günde 12 askerin şehit edilmesiyle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu.

Sakık, konuşmasında, şehit olan Teğmen Eril Alperen Emir'in sosyal medyada yaptığı bir paylaşımı hatırlatarak, "Savaş, savaşmayana güzeldir" ifadelerini kullanarak, Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'yi göreve davet etti.

Bu sırada AKP sıralarından Süleyman Soylu'nun tepkisi üzerine Sakık, sinirlenerek karşılık verdi. Soylu'nun sözleri üzerine daha da sinirlenen Sakık, "Bağırma haddini bil. Terbiyesiz adam. Sabahtan beri insanlar konuşuyor, sen orada hamaset yapıyorsun… Başka hiçbir şey bildiğin yok. Bu sokakları, şu masayı tetiklemekten başka hiçbir şey bilmiyorsun. Alışmışsın. Ben parlamentoya hitap ediyorum.

Ben Erdoğan’ı, Bahçeli’yi göreve davet ediyorum. Bana parmak sallama. Bunu zaten biliriz, tükenmiş zaten bizim üzerimizden var olmaya çalışıyor" şeklinde cevap verdi.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar