Suçüstü yakalanan hırsız polislerle evde mahsur kaldı!

Suçüstü yakalanan hırsız polislerle evde mahsur kaldı!
Aranan ve 12 ayrı hırsızlık suç kaydı olan hırsız bu kez polis ekiplerinde suçüstü yakalandı. Polis ekipleri hırsızı yakalarken olayın gerçekleştiği evde kısa süre mahsur kaldı. Ekipleri ve hırsızı itfaiye ekipleri kurtardı.

Aksaray'da Büyük Bölcek Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda, 2. kattaki daireye giren hırsız, polisin baskını ile suçüstü yakalandı. Ancak, polis ev sahibine ulaşılamayınca hırsızla birlikte 2. katta evde mahsur kaldı.

Olay, gece yarısı 2406 Sokak'taki 2 katlı binada meydana geldi. Bir vatandaşın, daire içinde yanmakta olan el fenerini fark etmesi üzerine hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbar üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, binayı abluka altına alırken, diğer ekip ise daireye balkon aracılığıyla girdi.

Açık olan balkon kapısından içeriye polis ekipleri, odada bulunan 40 yaşındaki Rıdvan B.'yi suçüstü yakaladı. Ancak, ev sahibine ulaşılamayınca polis ekipleri ve hırsız dairede mahsur kaldı.

kurtarma.jpgUzun uğraşlar sonucunda ev sahibine ulaşılamayınca, polis ekipleri itfaiyeden yardım istedi. Hemen harekete geçen Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, evin balkonuna itfaiye aracındaki merdiveni uzatarak polis ekiplerini ve hırsızı kurtardı.

Sabıkasında 12 ayrı hırsızlık kaydı bulunan şahıs hakkında , Antalya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından arandığı ve yakalama kararı olduğu tespit edildi. Olayla ilişkin Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar