Soylu o berbere ilk defa gitmiş

Soylu o berbere ilk defa gitmiş
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun geçtiğimiz gün Koç Holding’e hitaben “Ben tıraşımı Yunanistan’da olmam Türkiye’de, Sultangazi Esentepe Mahallesi’nde, Kahtalı Mahmut Usta’da olurum” sözleriyle paylaştığı berber dükkanına ilk defa gittiği ortaya çıktı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Süleyman Soylu’nun geçtiğimiz günlerde berber koltuğundan yaptığı paylaşıma Twitter’dan yanıt verdi.

Özgür Özel, Soylu’nun tıraş olurken fotoğraflarını paylaştığı berbere giderek orada fotoğraf çektirdi. Özel paylaşımında Soylu’nun sürekli tıraş olduğu Sultangazi’deki Mahmut Usta’ya giderek Soylu’nun kaç yıldır ne kadar sıklıkla tıraş olduğunu sorduğunu söyledi. Mahmut Usta’nın ise "İlk kez geldi, tesadüfen girdi, o gün tanıştık" dediğini kaydetti.

İşte Özgür Özel’in o paylaşımı:

Süleyman Soylu'nun yalanda nasıl usta olduğunu bildiğim için, vekilimiz @avtutdere ile sürekli tıraş olduğunu söylediği Sultangazi'deki Mahmut Usta'ya geldim. Kaç yıldır ne kadar sıklıkla geldiğini sordum. Cevap şaşırtmadı: "İlk kez geldi, tesadüfen girdi, o gün tanıştık."

ozgur-ozel.JPG

NE OLMUŞTU

Ekrem İmamoğlu'na tahsis edilen uçak iddialarına ilişkin, Koç Holding'in sosyal medyada paylaştığı açıklamanın ardından Süleyman Soylu da Twitter'dan mesaj göndermişti.

Soylu, "Ben tıraşımı Yunanistan’da olmam Türkiye’de, Sultangazi Esentepe Mahallesi’nde, Kahtalı Mahmut Usta’da olurum. Sizin talihsizliklerinizi iyi biliriz. Bildiğimizi de bilirsiniz..." ifadelerini kullanarak Koç Holding’i etiketlemişti. Süleyman Soylu, paylaşımında berberde çektirdiği fotoğrafını da paylaşmıştı.

soylu2.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar