Sosyal medya fenomeni Ece Ronay operasyonla gözaltına alındı

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay operasyonla gözaltına alındı
Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay eski eşinin işyerini kurşunlattığı iddiasıyla özel hareket operasyonu ile gözaltına alındı.

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay’a yapılan eş zamanlı baskında yaşı küçük olduğu tespit edilen 5 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ece Ronay'ın eski eşi Mehmet Bilir'in Pendik'teki işyerinin kurşunlanması ile ilgili operasyonla gözaltına aldı.

Yapılan çalışmalarda işyerine motosikletli kasklı kişilerin ateş ettiğini belirleyen ekipler, çalışmalarının ardından şüphelileri tespit etti. Bu sabah şüphelilere ait adreslere özel harekat polisinin de katılımıyla operasyon düzenlendi. Operasyonda olayın azmettiricisi olduğu değerlendirilen Ece Ronay'ın da evine baskın düzenlendi.

YAŞI KÜÇÜK 5 KİŞİ DAHA YAKALANDI

Eş zamanlı olarak yapılan baskınlarda Ronay'la birlikte yaşı küçük olduğu tespit edilen 5 şüpheli daha yakalandı. Şüphelilere ait adreslerde yapılan aramalarda otomatik silah, tabanca, 58 adet fişek ve hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için emniyete götürüldü.

tft.jpg

ty.jpg

ece-ronay039in-gozaltina-alindigi-operasyonun-goruntusu-6534-dhaphoto2.jpg

ece-ronay039in-gozaltina-alindigi-operasyonun-goruntusu-6534-dhaphoto3.jpg

fg6eknozn0y1yr4ow5qvna.webp

ECE RONAY KİMDİR?

17 Kasım 1991 yılında Diyarbakır'da dünyaya gelen sosyal medya fenomeni Ece Ronay, Beslenme ve Diyetik Bölümü mezunudur.

İlk olarak yayınladığı videolar ve paylaşımlarla adını duyuran sosyal medya fenomeni ardından yayınladığı şarkılarla geniş izlenme rakamlarına ulaştı.

"Karpuz" şarkısı ardından "Git Çatla" isimli şarkısıyla ismini geniş bir kitleye duyurdu.

Karamela ile 8.4 milyon, Karpuz ile 76 milyon, Şiki Şiki ile 84 milyon ve Baba Yorgun ile 43 milyon izlenme rakamlarına ulaşan Ronay Youtube’da 831 bin, Instagram’da 1.5 milyon takipçi sayısına sahip.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar