Son dakika... Seçim sonrası Murat Kurum'dan ilk açıklama

Son dakika... Seçim sonrası Murat Kurum'dan ilk açıklama
AKP'nin 31 Mart Seçimlerini kaybeden İBB adayı olan Murat Kurum'dan ilk açıklamalar geldi.

Türkiye 31 Mart'ta yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gitti. Oy verme işlemi 32 ilde saat 16.00'da kalan illerde ise 17.00'de sona erdi.

İstanbul'da sandık sonuçlarının açıklanmasının ardından rakibi Ekrem İmamoğlu'na kaybeden AKP'nin adayı Murat Kurum, kameralar karşısına geçti, ilk açıklamasını yaptı.

"BUGÜNÜ BİR MİLAT KABUL EDİYORUZ"

Murat Kurum'un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Kıymetli il başkanım değerli yol arkadaşlarım değerli İstanbullular bugün 31 Mart'ta ülkemiz İstanbulumuz ve milletimiz için çok önemli bir seçim sürecini yaşadık. Seçimlerimiz milletimizi ülkemize İstanbullu kardeşlerimize hayırlı olsun. Tercihini hangi partiden yaparsa yapsın sandığa giden her vatandaşımıza çok teşekkür ediyorum. Bize inanan bizimle beraber yol yürüyen dava arkadaşlığı yaptığımız tüm dava arkdaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bizi bağrına basan tüm İstanbullu hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum.

Biz yine sokakta, milletimizin yanında olacağız. Milletimiz bizi nerede görmek istiyorsa orada olacağız. İstanbullu hemşerilerimiz için Cumhurbaşkanımız liderliğinde çalışmaya devam edeceğiz. Elbette biz de milletimizin verdiği mesajları değerlendirip üzerimize düşeni yapacağız. Bugünü bir milat kabul ediyoruz.

Ülkemizin geleceği daha iyi hazırlanması adına şehirlerimiz, milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. 22 yıldır olduğu gibi yine hem ülkemiz hem de vatandaşımızla el ele verip zor günleri nasıl atlattıysak, aynı anlayışla ülkemizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk hayal ettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için çalışmayı aynı gayretle sürdüreceğiz.

AYRINTILAR GELİYOR...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar