Şişecam Güneş Enerjisi Camlarıyla ‘Solarex İstanbul Fuarı’nda

Şişecam Güneş Enerjisi Camlarıyla  ‘Solarex İstanbul Fuarı’nda
Cam endüstrisinin tüm önemli alanlarında faaliyet gösteren ve dünya çapında tek bir global oyuncu olan Şişecam, düz cam sektöründe birçok yeniliğe imza atmıştır. Şişecam, 4-6 Nisan tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı Solarex İstanbul'a katılacak.

Dünya çapında düz cam üretiminde önde gelen beş global üreticiden biri olan Şişecam, 4-6 Nisan tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Uluslararası Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı Solarex İstanbul'a katılacak. Sektörün önde gelen firmaları ve temsilcilerinin bir araya geleceği bu fuar, Şişecam'a, nitelikli güneş enerjisi camları hakkında ziyaretçilere bilgi verme fırsatı sunacak.

Solarex İstanbul Fuarı'nda, Şişecam, güneş enerjisi sektörü için ürettiği Sandy ve Prizma desenlerindeki güneş enerjisi camlarını sergileyecek. Bu özel camlar, fotovoltaik modüllerde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Güneş enerjisi camlarının yüzeylerine uygulanan özel Anti-Reflektif kaplama sayesinde ışık yansımaları minimize edilirken, geçirgenlik artışı sağlanmaktadır. Bu özellikler güneş panellerinin performansını artırırken yüksek verimlilik elde edilmesine olanak tanır. Ayrıca, güneş paneli camlarının temperlenmesiyle mukavemet artar ve paneller çevresel koşullara karşı daha iyi korunur.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar