Şırnak Valisi Atay’dan selin vurduğu Cizre’de inceleme!

Şırnak Valisi Atay’dan selin vurduğu Cizre’de inceleme!
Şırnak Valisi Cevdet Atay, Cizre ilçesinde meydana gelen sel felaketinin ardından hasar tespit ve temizlik çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali Atay, Cizre'deki sel felaketinin ardından hızla harekete geçerek hasar tespit ve temizlik çalışmalarını yakından takip etti.

Cizre Kaymakamı Nazlı Demir ile birlikte selin vurduğu mahallelerde incelemelerde bulunan Vali Atay, vatandaşların sorunlarını dinleyerek gereken talimatları verdi.

Dünkü ani sağanak yağışın ilçeyi su altında bıraktığını ifade eden Vali Atay, çok sayıda ev, iş yeri ve aracın zarar gördüğünü açıkladı.

Vali, "Mahsur kalan vatandaşlarımız kurtarıldı, evlerden su tahliyesi yapıldı ve temizlik çalışmaları kısmen başlatıldı. Zarar tespit çalışmaları ise sahada devam ediyor." dedi.

Vali Atay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da Cizre'deki durumu yakından takip ettiğini ve gereken talimatları verdiğini belirtti. Devletin tüm kurumlarının seferber olduğunu ve vatandaşların yaşamlarını yeniden düzene koymak için çalıştığını vurguladı. Hasar tespit çalışmalarının tamamlanmasının ardından zararların giderilmesi ve vatandaşların yaralarının sarılması için ödemelerin başlayacağını ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar