Sinop’ta bungalov ev atölyesinde yangın

Sinop’ta bungalov ev atölyesinde yangın
Sinop'ya bir bungalov ev atölyesinde yangın çıktı. Çıkan yangın bir anda yayıldı.

Sinop'ta, Küçük Sanayi Sitesi'nde bulunan bir bungalov ev atölyesi yangına teslim oldu. Olay, saat 23.45 sıralarında meydana geldi ve henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıktığı tahmin ediliyor. Yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla yayıldı.

Yangına müdahale etmek için Sinop Belediyesi itfaiye ekipleri, Erfelek Belediyesi itfaiye ekipleri, Sinop Havalimanı ekipleri, Gerze Belediyesi itfaiye ekipleri, Sinop İl Emniyet Müdürlüğü tomaları ve Sinop Orman İşletme Müdürlüğü itfaiye araçları sevk edildi. Ancak alevler, kısa sürede bungalov ev atölyesini sararak büyük zarara neden oldu.

Yangını fark eden Gökhan Başcan, yaşadığı anları şu şekilde aktardı: "Arabamla köyüme gidiyordum. Çok büyük bir yangın olduğunu gördüm ve sanayi sitesine geldim. Ahşap atölyesinin yandığını öğrendim. Çok büyük bir yangın."

aw170279-05.jpg

Olay yerine gelen CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan ve AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu da yangın hakkında bilgi almak üzere yetkililerle görüştü.

Yangının sebebiyle ilgili olarak ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yangınla ilgili detaylı inceleme başlatıldığı belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar