Sinan Ateş’in 9 yaşındaki kızı Zeynep Banuçiçek’ten babasına yürek yakan mektup! Büyüyünce ne olmak istediğini söyledi

Sinan Ateş’in 9 yaşındaki kızı Zeynep Banuçiçek’ten babasına yürek yakan mektup! Büyüyünce ne olmak istediğini söyledi
Suikast sonucu hayatını kaybeden Sinan Ateş’in 9 yaşındaki kızı Zeynep Banuçiçek Ateş’tin mektubu yürekleri yaktı. Büyüyünce ne olmak istediğini babasına yazdı.

Ankara’da suikast sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in anısına ailesi bir kitap hazırladı. Ateş’in eşi Ayşe Ateş, ablası, babası, kızları kitapta duygularını dile getirdi.

Sözcü yazarı İpek Özbey, bugünkü köşesinde o kitapta yer alan bazı cümlelere yer verdi.

Kitapta yer alan ifadeler arasında Sinan Ateş'in 9 yaşındaki kızı Zeynep Banuçiçek Ateş'in duygusal mektubu, okuyanları derinden etkiledi.

1-yazi-icin-sinan-ates-ayse-ates-ve-kizlari.jpg

Zeynep Banuçiçek Ateş, mektubunda babasına hitaben şu ifadeleri kullandı: Merhaba canım babam! Bak şimdi beni can kulağı ile dinle. Seni çok özlemiş olabilirim ama bu yıkılacağım anlamına asla gelmiyor. Çünkü ben senin kızınım. Koskoca Zeynep Banuçiçek Ateş’im. Yani senin gibi yiğidim. Ablam ve annemin gözünden akan her bir damla, benim için çok daha büyük bir intikam. Bu hayat bir sınav ve ben bu sınavı geçeceğim. Ama kendim için değil, senin için… Ben bu hayatta senin için yaşıyorum. Ben büyüyünce hakim olup adaleti sağlayacağım, senin gibi iyi insanları öldürenleri hapse attıracağım. Baba, babasını öldürülerek kaybeden herkes benim kadar üzülür. Bana ‘Ağlama!’ deme! Ya, seni kaybettim ben, ağlayacağım tabii…

710538image1.jpg

NE OLMUŞTU?

30 Aralık 2022'de Sinan Ateş, arkadaşı ile Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'nde bir binadan çıktığı sırada silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda Sinan Ateş, hayatını kaybederken arkadaşı ise omzundan yaralandı.

fwaiw5uxgaep3r4.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar