Siirt 9. Kitap Fuarı hazırlıkları başladı

Siirt 9. Kitap Fuarı hazırlıkları başladı
Siirt'te, 9. Kitap Fuarı için hazırlıklar başladı. 17-23 Nisan tarihlerinde 15 Temmuz Meydanı'nda gerçekleşecek olan fuar, 7 gün boyunca pek çok yazar ve yayın evini ağırlayacak.

Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürü İrfan Tekin, fuarın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na denk gelmesi nedeniyle özellikle çocuklara yönelik etkinliklerin olacağını belirtti. Tekin, fuara 60'a yakın yazarın ve 110 yayın evinin katılacağını dile getirdi.

Siirt'te geleneksel hale gelen kitap fuarının hazırlıklarının devam ettiğini vurgulayan Tekin, "Siirt'te bir hafta boyunca sürecek olan kültür etkinliğine tüm kitapseverleri ve okurları davet ediyoruz. Hazırlıklarımız yarın tamamlanacak. Çarşamba günü saat 10.30'da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda fuarımızın açılışını gerçekleştireceğiz. Değerli yazarlarımız, söyleşilerimiz ve yayın evlerimizle burada okurlarımıza hizmet etmek için hazırız. Fuara, yerel ve ulusal alandan 60'a yakın yazar ve 110 yayın evi katılacak. Bir hafta boyunca yayınevlerine ait kitaplar, yazarların eserleri hem satış hem de tanıtım amacıyla sergilenecek. Ayrıca yazarlarla söyleşiler ve imza günleri düzenlenecek. Bu yıl 23 Nisan'a denk geldiği için fuarı özellikle çocuklarımıza yönelik düzenliyoruz. Açılışta Minyonlar Çocuk Müzikali ve kapanışta Pepe Çocuk Müzikali ile çocuklarımıza keyifli anlar yaşatmayı hedefliyoruz. Bu süreçte bize destek veren Valimiz Dr. Kemal Kızılkaya'ya ve tüm kamu kurumlarına teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar