Şeyma Subaşı kitabından ayrıntı! Kızı Melisa'dan...

Şeyma Subaşı kitabından ayrıntı! Kızı Melisa'dan...
Acun Ilıcalı'nın eski eşi Subaşı, yeni kitabıyla magazin gündemindeki yerini koruyor. Subaşı'nın kitabından kızı Melisa ile ilgili ayrıntı dikkat çekti.

Kitabından yeni ayrıntı! Kızı Melisa'dan...

Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra çıkaracağını duyurduğu kitabının geçtiğimiz gün raflarda yerini almasıyla birlikte, kitaptan alıntılar da sosyal medyada yer almaya başladı. 

Her yaptığıyla olay olan ve ne kadar çok eleştirilse de hayatı merak edilen Şeyma Subaşı, kitabının çıkma hikayesini "Sizler benim hayatımı merak ediyordunuz. Profilime haftada 130 - 140 milyon kişi profilime bakıyordu yani Şeyma kitabı sizin sayenizde çıktı. Umarım kitabı beğenirsiniz yani ne diyeyim" sözleriyle anlatmıştı.

melisa.PNG

KIZINDAN ÖZÜR DİLEDİ

Subaşı kitabında, "Hani her şeyin sonuna gelmiş gibi hissedersiniz ya. İşte tam o kara delik. Badem gözlü kızım sayesinde o delikten çıktım" dediği kızı Melisa'dan, "Bazen seni bırakıp yurt dışına gittiğim, iş görüşmelerine koşturduğum, arkadaşlarımla buluştuğum için özür dilerim ama mutlu bir anne olup seni mutlu enerjilerle sarmak için her şey" sözleriyle özrünü dile getirmiş.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar