Seyirci Kuş Uçuşu'ndaki çekim hatasını yakaladı

Seyirci Kuş Uçuşu'ndaki çekim hatasını yakaladı
Kuş Uçuşu adlı yerli dizinin 3. sezonunda dikkatli bir izleyici çekim hatasını fark ederek paylaştı.

Netflix'te yayınlanan Kuş Uçuşu dizisinin yeni sezonunda, Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'un başrollerini üstlendiği dizi, dikkatli bir izleyici tarafından fark edilen bir çekim hatasıyla gündeme geldi.

Seyirci, kahvaltı sahnesinde çataldaki omletin arka plandaki çekimde var olmadığını ve ön plandaki çekimde yeniden belirdiğini fark etti.

Bu durumu açıklarken "Sahneler çekilirken ara verildiğinde veya tekrar yapıldığında önceki sahnenin birebir aynı devamı için sette 'Continuity Girl' (Süreklilik Asistanı) olarak adlandırılan sahne devam asistanları bulunur. Bu asistanlar sahnenin sürekliliğini sağlamak için detaylı bir şekilde çalışır. Çataldaki omlet, sahnenin farklı kesitlerinde bir an varken bir an yok olmuş, sonra yeniden belirmiş. Detay kaçmış." ifadelerini kullandı.

Dikkatli seyirci 'Kuş Uçuşu'ndaki o çekim hatasını yakaladı - Resim : 1

KUŞ UÇUŞU KONUSU

Genç bir kadın olan Aslı, Kuş Uçuşu dizisinde, farklı hayat biçimlerine sahip olan X kuşağı ile Z kuşağının çatışmasını konu edinerek, kariyerinde başarılı olmak için geleneksel yöntemler yerine yeni dünyanın yöntemlerini kullanmaya çalışır.

Kuş Uçuşu 2. sezon ne zaman? Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'lu Kuş Uçuşu dizisi yeni sezon tarihi belli oldu! -

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar