Seyir halindeki otomobil alev alev yandı

Seyir halindeki otomobil alev alev yandı
Kocaeli Çayırova ilçesinde meydana gelen bir olayda, seyir halindeki bir otomobil alev alev yanarak kullanılamaz hale geldi.

Çayırova Cumhuriyet Mahallesi D-100 kara yolu geçişi İstanbul istikametinde gerçekleşen olayda, Ş.D. idaresindeki yabancı plakalı otomobilde bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı.

ARAÇ KULLANILAMAZ HALE GELDİ
Otomobil sürücüsü Ş.D., aracını sağ şeritte durdurarak durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Alevler kısa sürede otomobilin büyük bir kısmına yayıldı, bu nedenle itfaiye ekipleri hızla müdahalede bulundu. Ancak, yangın sonucunda araç kullanılamaz hale geldi.

İNCELEME BAŞLATILDI
Olay nedeniyle D-100 kara yolunun İstanbul istikametinde trafik yoğunluğu oluştu. İtfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, şans eseri olayda yaralanan kimse olmadığı belirlendi. Yangınla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

aw125739-01.jpg


Araç sahibi Ş.D. ifadesi alınmak üzere polis ekipleri tarafından karakola götürüldü. Trafikteki yoğunluğunun giderilmesi için ekipler, otomobilin çekici ile kaldırılmasını sağladılar.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar