Şevval Sam reklamcı sevgilisi ile ilk kez poz verdi

Şevval Sam reklamcı sevgilisi ile ilk kez poz verdi
Sık sık başarılı kariyeri ve özel hayatıyla gündeme gelen Şevval Sam, bir süre önce yeni bir ilişkiye başladığını açıklamıştı. Ünlü sanatçı, yeni sevgilisi Cem Topçuoğlu ile ilk kez kameralar karşısına geçti.

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Ender karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kuran Şevval Sam, daha sonra Yan Oda dizisinde rol almıştı. Dizinin tutmaması sonucunda final kararı alındı. Şevval Sam sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Her daim parlak bir kariyere sahip olan ünlü sanatçı, son zamanlarda özel hayatıyla da sıkça konuşuluyor.

640xauto.webp

Şevval Sam'ın reklamcı Cem Topçuoğlu ile aşk yaşadığı iddiaları ortaya atılmıştı. Bir konser sonrasında birlikte görüntülenen çiftin ilişkisi, daha sonra Şevval Sam'ın da onayıyla resmiyet kazanmıştı.

Son olarak, "Yandaki Oda" dizisinde izleyicilerle buluşan Şevval Sam, Ferzan Özpetek’in "Meze, Müzik Muhabbet" İstanbul Üçlemesi filminin özel gösterimine katıldı.

18713254-728xauto.webp

Özel gösterimde, uzun süredir birlikte olduğu reklamcı Cem Topçuoğlu ile ilk kez kameralar karşısına geçen Sam, ilk kez beraber poz verdi.

Şevval Sam'ın oğlu Tarık Emir Tekin de annesi gibi bir oyuncu. Her bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Yalı Çapkını dizisinde rol alıyor.

vkxolhqs50ct-zs6mloedw.webp

ŞEVVAL SAM KİMDİR

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam 11 Kasım 1973'te İstanbul'da dünyaya geldi. Annesi Leman Sam bir şarkıcıydı, babası Selim Sam ise müzisyendi. Ablası Şehnaz ise kendisinden iki yaş büyüktü. İlk ve ortaokulu Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu'nda tamamladıktan sonra lise eğitimini İstanbul Zincirlikuyu İnşaat Teknik ve Yapı Meslek Lisesi Restorasyon Bölümü'nde aldı. Yükseköğrenimini ise Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü'nde tamamladı. 1993-1999 yılları arasında Beşiktaş'ın efsane futbolcusu Metin Tekin ile evli kaldı ve bu evlilikten Tarık Emir adında bir oğlu oldu. Ayrıca Sam, birçok film ve dizi projelerinde de rol aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar