Sevenlerine büyük müjde! Müslüm Gürses'in yeni albümü çıktı!

Sevenlerine büyük müjde! Müslüm Gürses'in yeni albümü çıktı!
Sevilen sanatçı Müslüm Gürses'in hiç yayınlanmamış şarkıları 'Tozlu Raflar' albümünde sevenleriyle buluştu

Türk müzik dünyası, Müslüm Gürses'in uzun yıllar arşivde kalmış ve korsan müzik piyasasından korunmuş eserlerinin yeni keşfedildiği "Tozlu Raflar" albümüyle bir kez daha hareketlendi. Elenor Müzik tarafından piyasaya sürülen bu özel albüm, sanatçının hayranlarına altı nadir şarkı sunuyor.

Albümün tanıtımı, teknoloji ve sanatın iç içe geçtiği bir etkinlikle Beykoz Kundura'da gerçekleşti. Gecede, Müslüm Gürses'in hologram teknolojisi kullanılarak sahneye "geri dönüşü" büyük ilgi gördü. Bu teknoloji, sanatçının kendi sesi ve görüntüsüyle şarkılarını icra etmesini sağlayarak davetlilere duygusal anlar yaşattı.

Elenor Müzik'in sahibi Muhteşem Candan, Müslüm Gürses'i bu yolla anmanın Türkiye'de bir ilk olduğunu belirtti ve usta sanatçının anısını yaşatmanın mutluluğunu dile getirdi. Albümün yürütücü yapımcısı Emre Tuzla ise, lansmanın hazırlıklarının beş ay sürdüğünü ve alışılagelmişin dışında bir deneyim sunmak için büyük çaba sarf ettiklerini açıkladı.

"Tozlu Raflar" albümü, Müslüm Gürses'in orijinal ses kayıtlarının korunduğu ve enstrümanların stüdyoda yeniden kaydedildiği titiz bir çalışmayla oluşturuldu. Albümde yer alan şarkılar arasında "Çok Sevdim (Söyleyemedim)", "Sevda Kurbanı", "Altın İken Tunç Oldum", "Çöpçatan", "Ah Bu Dünya" ve Kayahan imzalı "Sarı Saçlarından Sen Suçlusun" bulunuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar