Settar Tanrıöğen’den sevindiren haber

Settar Tanrıöğen’den sevindiren haber
Oyuncu Settar Tanrıöğen uzun süredir devam eden tedavisi sonrası taburcu oldu.

Ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen, geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavisinin ardından taburcu edildi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, "Kızılcık Şerbeti" dizisinin sevilen karakteri Abdullah Ünal'ı canlandıran 63 yaşındaki oyuncu, 26 Ocak 2024 tarihinde baş ağrısı ve bilinç bulanıklığı şikayetleriyle Taksim Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılmış, daha sonra Ataşehir Acıbadem Hastanesi'nde ameliyata alınmıştı.

Settar Tanrıöğen'in tek çocuğu Göze Tanrıöğen, babasının yanından bir an olsun ayrılmamıştı. Ancak, yapılan tedavi ve ameliyatların ardından oyuncu dün hastaneden taburcu edildi ve evine geçti.

Tanrıöğen'in sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamalarda, 3 ay sonra çalışma hayatına dönebileceği umudu dile getirilirken, yakın dönemdeki hafıza sorunlarının tamamen çözüleceği belirtildi. Sanatçının tiyatro metinlerini unutmadığı ve yeni sezonda işler yapma heyecanının devam ettiği ifade edildi.

Oyuncunun ilk ameliyatının hayati önem taşıdığı, sonrasında geçirdiği operasyonların ise risk içermeyen kontrol amaçlı işlemler olduğu bilgisi verildi. Settar Tanrıöğen'in sevenleri ve hayranları, sağlığına kavuşmasının ardından yeni projelerinde yer almasını heyecanla bekliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar