Şehitlerimizi uğurladık

Şehitlerimizi uğurladık
Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Şahin ile Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mustafa Eker memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı.

Şehitlerimizi uğurladık

Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Astsubay Kıdemli Çavuş Göksu Şafak Şahin'in cenazesi (26), memleketi Samsun'un Havza ilçesinde toprağa verildi. 

Hatay'daki törenin ardından askeri uçakla Amasya Merzifon Havalimanı'na getirilen, burada düzenlenen törenin ardından Havza Devlet Hastanesi morguna konulan şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Şahin'in naaşı, Kevser Camisi'ne getirildi.

Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Şahin için burada düzenlenen törene, şehidin babası Mustafa Şahin oğlunun askeri kamuflajını, eşi Kadriye Şahin üniformasını, Yunus Emre Şahin ise kardeşinin askeri eşofman üstünü giyerek geldi. Şehidin annesi Reyhan Şahin yakınları tarafından teselli edilirken, 7 aylık kızı Reyhan Öykü de annesinin kucağında babasının cenaze törenine katıldı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar