Şehit polis memuru Datlı, son yolculuğuna uğurlandı

Şehit polis memuru Datlı, son yolculuğuna uğurlandı
Terör saldırılarını protesto için Ümraniye HDP ilçe binasının terasına çıkan 2 kişiyi indirmek isterken bastığı tentenin kırılması sonucu havalandırma boşluğuna düşerek şehit olan 42 yaşındaki polis memuru Numan Şeref Datlı için tören düzenlendi.

Şehit polis Datlı, son yolculuğuna uğurlandı

Terör saldırılarını protesto için Ümraniye HDP ilçe binasının terasına çıkan 2 kişiyi indirmek isterken bastığı tentenin kırılması sonucu havalandırma boşluğuna düşerek şehit olan 42 yaşındaki polis memuru Numan Şeref Datlı için, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törene İstanbul Valisi Vasip Şahin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş (sağ) ve İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da katıldı.


s2-001.jpg

Terör saldırılarını protesto için Ümraniye HDP ilçe binasının terasına çıkan 2 kişiyi indirmek isterken bastığı tentenin kırılması sonucu havalandırma boşluğuna düşerek şehit olan 42 yaşındaki polis memuru Numan Şeref Datlı için, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törene şehidin eşi (ortada) ve çocukları da katıldı.


3s.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar