Şehit çocuklarından babalarına mektup

Şehit çocuklarından babalarına mektup
Şırnak'ta 2007 yılında 13 silah arkadaşıyla şehit edilen Piyade Onbaşı Kasım Aksoy'un kızları Güneş ve Zeliha, babalarına olan hasretlerini yazdıkları mektupta dile getirdi.

Şırnak'ta 2007 yılında 13 arkadaşıyla şehit olan Piyade Onbaşı Kasım Aksoy'un kızları Güneş ve Zeliha Aksoy, babalarına olan hasretlerini yazdıkları mektupta dile getirdi.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Beşat Mahallesi'nde yaşayan 8. sınıf öğrencisi Güneş (14) ile kardeşi 6. sınıf öğrencisi Zeliha Aksoy (13), babalarına olan özlemlerini kaleme aldı.

Başarılı birer öğrenci olan Aksoy kardeşler, bir süre önce aldıkları karneleri ve takdir belgeleriyle babalarının mezarını ziyaret etti.

Babasının kabri başında dua eden kardeşler, duygulu anlar yaşadı.

Şehit kızı Güneş Aksoy, AA muhabirine, babasını hiç unutmadığın belirterek, onun anısını yaşatacağını söyledi.

Babası ile silah arkadaşlarının şehit edilmesinden sonra Türk Silahlı Kuvvetlerince başlatılan operasyona "Güneş" isminin verildiğini hatırlatan Aksoy, şöyle konuştu:

"Babam şehit olduğunda ben çok küçüktüm. Babam bizim her şeyimizdi. O kendisini vatanımız için feda etti. Onun hiç unutamıyoruz. Karnelerimiz alıp geldik. Kendisi bizi görüyordur. Benim ve kardeşimin karnesi çok iyi, ikimiz de takdir belgesi aldık. Bir de ona yazdığımız mektubu okuduk. Duygularımızı anlatmaya çalıştık. Birkaç gün önce teröristlerin yuvası olan Kandil'e operasyon başlatılmış. Bu bizi çok sevindirdi. İnşallah terör yuvasını kuruturlar."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar